Opvangvormen

Opvang

Wij bieden buiten reguliere kinderopvang in ons kinderdagverblijf ook buitenschoolse, voorschoolse en tussenschoolse opvang. De opvang van Floreokids Oegstgeest richt zich op kinderen van 0 tot 4 jaar, waarbij wij voor elke leeftijd specifieke opvang bieden.

Kinderdagverblijf

Meer informatie

Peuterspeelzaal

Meer informatie

Leidsters gaan zeer persoonlijk te werk. Weten alles omtrent het kind en hebben in moeilijke periode, zoals bij ons met langdurige ziekte, ook oprechte interesse in thuissituatie. Zijn altijd bereid te helpen waar nodig.


We zijn heel erg tevreden over de opvang van onze dochter. We hopen nog lang bij jullie te kunnen blijvenOnze zoon heeft het erg naar zijn zin bij jullie. Ik ga met een gerust hart weg en als ik hem ophaal is hij altijd vrolijk. Fijn!Wat ik heel prettig vind van Floreokids Oegstgeest is de kleinschaligheid en de betrokkenheid. Als ik bel naar Bladel weet vrijwel elke leidster meteen wie ze aan de telefoon hebben terwijl ons dochtertje daar maar 1 dag per week komt.Vooral de flexibiliteit in opvanguren is fantastisch! En allemaal heel betrokken en vriendelijke leidsters. Voelt vertrouwd.
Onze kinderen gaan al vanaf dat ze baby zijn naar Floreokids Oegstgeest en nu alweer naar de BSO. Ik ben uitermate tevreden over de opvang. Er word veel aangeboden bij de BSO, koken, musical, breakdance, zelfs clicksport waar anders onze kinderen niet heen konden gaan. Super tevreden. Super team.