Klantreacties

Reacties van ouders

Om een goede opvang te bieden zijn de ervaringen van onze ouders een hele belangrijke graadmeter. Deze mening geeft ons de mogelijkheid om te verbeteren daar waar mogelijk en te koesteren waar de kinderen en ouders zeer tevreden over zijn.

Wij brengen onze meiden inmiddels al jaren naar Floreokids Oegstgeest. De leidsters zijn betrokken, professioneel en bieden de kinderen persoonlijke aandacht. Met name de kleinschaligheid en huiselijke, gezellige no-nonsence-- sfeer spreken ons erg aan. Floreokids Oegstgeest voelt als een tweede thuis voor onze meiden!


Wij zijn onwijs blij dat we de switch naar jullie hebben gemaakt. We zijn erg tevreden over het contact en de manier waarop jullie met ons dochtertje omgaan!
Het is super om te zien dat zij het zo naar haar zin heeft bij jullie!


De opvang sluit heel goed aan bij wat ik nodig heb. Ik kan het zo plannen dat het mij goed uit komt zodat ik het ook goed kan combineren met mijn werk. En het scheelt mij ook nog eens veel geld omdat ik voor de uren die ik niet nodig heb ook niet hoef te betalen. Dit ben ik echt nog nooit zo tegen gekomen.

Onze kids zaten eerst op een andere opvang. wegens werk moesten we naar een flexibele opvang. heel spannend zo'n overgang maar hier waren ze vrijwel meteen veel vrolijker! ( wel al meer dan een jaar geleden dat dit gebeurd is hoor).Ik haal mijn zoon altijd vrolijk en blij op van de bso. Als ouder is het fijn dat je met een gerust hart je kind naar de bso kunt laten gaan, omdat hij het daar zo naar zijn zin heeft. Ze kennen hem inmiddels goed en als ze ergens over twijfelen, nemen ze gelijk contact met me op.Misschien op de site nog meer naar voren brengen wat bij jullie "flexibel" inhoud. Dit wordt echt nergens overtroffen. Ik kan het weten. Er zijn momenteel veel centra die adverteren met flexibele opvang. Die bieden niet de helft van de flexibeliteit die Floreokids Oegstgeest biedt. Wat er bij jullie mogelijk is voor mensen die onregelmatig werken is echt buitengewoon.

Klantreactie

"Misschien op de site nog meer naar voren brengen wat bij jullie "flexibel" inhoud. Dit wordt echt nergens overtroffen. Ik kan het weten"