<

Locatie Kids World

Locatie Kids World

Samen met de basisschool "de lichtwijzer" zitten we in een mooi nieuw gebouw aan de houdringelaan 2, vlakbij de sportvelden en het bos. Het gebouw is mooi ruim ingericht met een geweldige aula, gymzaal en een uitdagende speelplaats voor jong en oud.

Bij Kids World worden momenteel kinderen opgevangen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar. We hebben 2 groepen, waarvan 1 de jongste BSO kinderen (4 t/m 7 jaar) en 1 met de oudere kinderen (8 t/m 12 jaar). Beide groepen hebben zo hun eigen activiteiten en hun eigen lokaal. Iedere stamgroep heeft zijn vaste leidsters om de continuiteit op de groep zoveel mogelijk te bewaren.

Kijk binnen

Bekijk Kinderopvang Floreokids Oegstgeest Kids & Ko in een virtuele tour. En verken vast deze vestiging. Wil je graag ieder hoekje van Kinderopvang Floreokids Oegstgeest Kids & Ko bekijken? Plan een vrijblijvende rondleiding voor deze vestiging.

Bekijk virtuele tour in het groot


Hoe we werken

Omdat Kids World in basisschool De Lichtwijzer is gehuisvest hebben wij een nauwe samenwerking met deze school, waardoor wij de gelegenheid hebben om na de schooltijden van de kinderen en in de vakanties de aula en de sportzaal als extra ruimtes bij onze opvang te betrekken. Deze ruimtes worden dan ook volop gebruikt door onze kinderen voor leuke sport- en spel activiteiten.Daarnaast proberen wij op onze locatie zoveel mogelijk een huiselijke sfeer te creeren zodat iedereen zich hier op zijn gemak kan voelen. Kinderen hebben de keus om gezellig mee te doen aan een aangeboden activiteit, maar zijn ook vrij om hun eigen ding te doen. Al met al een leuke, gezellige locatie met vele mogelijkheden.

Dit maakt Locatie Kids World extra bijzonder:

  • Samen met school hebben wij een groot en uitdagend speelterrein
  • Huiselijke binnenruimte en met eigen gymzaal
  • Tegenover de sportvelden en toch vlakbij de uitvalswegen.

Fotogalerie

Bekijk de foto's van onze locatie Kids World:

Onze beloftes

Flexibel plannen door opvang op maat
Lagere rekening door betaling per uur
Huiselijk en betrokken

Vrijblijvende rondleiding plannen
Kids World

Contact gegevens Locatie Kids World
van Houdringelaan 2a
2341 BK Oegstgeest

T: 06-48067753
E: kidsworld@floreokids.nl
Contactpersoon: Franka van Amerongen

Bekijk ook onze andere vestigingen
Poelkids
Kids & Ko
Kids World

LRK - nummers:
BSO: 1191.63.019

Klik hier voor het informatieboekje

GGD rapport BSO Kids World

Samen met school hebben wij een groot en uitdagend speelterrein

  • Floreokids Oegstgeest Kids World, Van Houdringelaan 2A, 2341 BK Oegstgeest