Locatie Kids & Ko

Locatie Kids & Ko

Wij hebben een knus en huiselijk kinderdagverblijf aan de Aert van Neslaan 7 (nabij winkelcentrum Lange Voort). We hebben 3 groepjes; een babygroep en twee peutergroepen. Deze groepen zijn speciaal ingericht op de behoefte en ontwikkeling die de kinderen op verschillende leeftijden nodig hebben. Er zijn aparte slaapkamers waar de kinderen rustig kunnen slapen. Op het plein hebben we een groot afgeschermd speelterrein waar de kinderen zich naar harte lust kunnen uitleven. Er is een zandbak, speeltoestel, een mooi parcours om te fietsen. Voor de allerkleinste is er een afgeschermd kunstgrasveldje waar zij rustig kunnen spelen.

Kijk binnen

Bekijk Floreokids Oegstgeest Kids & Ko in een virtuele tour. En verken vast deze vestiging. Wil je graag ieder hoekje van Floreokids Oegstgeest Kids & Ko bekijken? Plan een vrijblijvende rondleiding voor deze vestiging.

Bekijk virtuele tour in het groot

Hoe we werken

Bij de baby's houden we rekening met de voeding waar zij op dat moment aan toe zijn: fles- of borstvoeding, fruit, stukjes brood of een tussendoortje (bijv. soepstengel of cracker). Samen leren ze langzamerhand zich te ontwikkelen tot een echte dreumes zodat ze rond hun tweede verjaardag klaar zijn om naar de peutergroep over te stappen.
De peutergroepen zitten in de nabijgelegen lokalen en zijn ingericht met speelhoekjes, zoals een poppenhoek, autohoek en verkleedhoek. Dit zorgt ervoor dat de kinderen samen activiteiten kunnen ondernemen. Er wordt een programma aangeboden wat toegespitst is op hun niveau en ontwikkeling. Maar ook in hun vrije spel kunnen ze spelenderwijs genieten van een fijne omgeving en een optimaal spelaanbod! In de peutergroepen hebben we de beschikking over grote eettafels zodat we rustig met elkaar een boterham kunnen eten en gezellig kunnen kletsen tijdens de drink- en (gezonde) snackmomenten. In de peutergroepen krijgen de oudere kinderen een uitdagender activiteitenaanbod, zodat de kinderen helemaal klaar zijn om naar de basisschool te gaan wanneer ze 4 jaar worden.


Dit maakt Locatie Kids & Ko extra bijzonder:

  • Ruimtelijke lokalen, met veel licht van buiten door grote ramen
  • Grote buitenspeelplaats.
  • Nauw samenwerkende groepen, de PM-ers kennen alle kinderen.
  • Centraal in de wijk op loop- en fietsafstand.

Fotogalerie

Bekijk de foto's van onze locatie Kids & Ko:

Onze beloftes

Flexibel plannen door opvang op maat
Lagere rekening door betaling per uur
Huiselijk en betrokken

Vrijblijvende rondleiding plannen
voor de locatie Kids & Ko

Contact gegevens Locatie Kids & Ko
Aert van Neslaan 7
2341 HG Oegstgeest

T: 071-5153077
E: kidsenko@floreokidsoegstgeest.nl
Contactpersoon: Franka van Amerongen

Bekijk ook onze andere vestigingen
Poelkids
Kids & Ko
Kids World

LRK - nummers:
KDV: 3994.65.017

Klik hier voor het informatieboekje

GGD rapport KDV

Hartelijk dank

Bij deze wil ik het hele team van Kids & Ko graag bedanken voor de geboden opvang de afgelopen vier jaren. Mijn vrouw en ik vinden dat onze dochter zich de eerste vier jaar van haar leven zeer goed ontwikkeld heeft en dus een goede basis heeft voor haar school. Dank jullie wel.

  • floreokidsoegstgeest Kids & Ko, Aert van Neslaan 7, 2341 HG Oegstgeest