Wie zijn wij

Welkom op de website van Floreokids Oegstgeest

Floreokids Oegstgeest staat voor Professioneel In Kinder Opvang. Wij streven er naar om op alle vlakken kwaliteit te leveren.

Kwaliteit

Al onze pedagogisch medewerkers zijn goed opgeleid en begeleiden en verzorgen de kinderen op een leuke, gezellige en professionele wijze. Zij zorgen er voor dat de kinderen een leuke en leerzame tijd bij ons hebben en dat zij graag naar ons toe gaan. Er worden vele activiteiten met de kinderen ondernomen die hen stimuleert in de ontwikkeling.

De locaties zijn goed verzorgd en modern ingericht en voldoen aan alle moderne (veiligheids) eisen. We willen vooral een huiselijke sfeer creƫren zodat iedereen zich heerlijk thuis voelt bij Floreokids Oegstgeest.

Kinderopvang op maat

Floreokids Oegstgeest is zeer flexibel in het opvangen van uw kinderen. Wij bieden u de opvang die volledig aansluit bij uw behoefte. Voor de opvangdagen die u met ons heeft afgesproken kunt u bij Floreokids Oegstgeest zelf de opvangtijden plannen, zonder vaste dagdelen of breng - en haaltijden. Voor deze opvangdagen heeft u alle vrijheid heeft zelf te plannen wanneer u wilt (via ons inlogportaal). Als u op een dag opvang zou willen hebben waarin u normaal gesproken niet komt dan kunt u altijd contact opnemen met de opvanglocatie om te overleggen of het mogelijk is op deze dag alsnog te plannen. Deze unieke opvangmethode maakt dat Floreokids Oegstgeest zowel voor kind als ouder het perfecte adres is voor kinderopvang.
Natuurlijk hebben we de standaardopvangcontracten tegen een lage prijs. Als de opvangbehoefte goed is aan te sluiten op de standaard opvangblokken dan bent u al voordelig uit. Als de kinderen niet zoveel naar de opvang hoeven, de tijden niet goed aansluiten of veel wisselende opvang nodig is dan scheelt het heel veel geld om te kiezen voor onze opvangbundel. Dat kan al vanaf 15 uur per maand. U hoeft dan alleen de afgenomen uren af te rekenen en u betaalt niet voor overbodige uren. Dat scheelt nog veel meer geld dan welk laag tarief dan ook. U kunt uw voordeel uitrekenen met onze Floreokids Oegstgeest contractwijzer. Neem gerust contact met ons op voor vragen, een oriƫnterend gesprek of om een afspraak te maken samen met uw kind.

Pedagogische doelstelling

De doelstelling van Floreokids Oegstgeest is het bevorderen en stimuleren van de ontwikkeling van kinderen in de leeftijd van 0 t/m 13 jaar door ze op een creatieve en pedagogisch verantwoorde wijze te laten spelen. Wij gebruiken hiervoor de Gordon-methode waarbij communicatie met wederzijds respect de leidraad is. We werken vanuit een basis van vertrouwen en veiligheid. En kijken naar het individuele kind met zijn eigen ontwikkelingsniveau en mogelijkheden. We gebruiken hiervoor o.a. een professioneel volgsysteem waarbij we de ontwikkeling van uw kind goed monitoren. Hiermee kunnen we tevens een goede vergelijking maken met de gemiddelde ontwikkeling op basis van hun leeftijd. Wij bieden de kinderen een zinvolle (vrije)tijdsbesteding aan, en proberen hun inzicht daarin te laten krijgen. Op deze wijze worden de kinderen begeleid naar zelfstandigheid.

Informatieboekje voor ouders

Een handig boekje waarin veel praktische zaken staan over hoe de opvang dagelijks verloopt. Zo hoeft u bijvoorbeeld geen luiers of lunchpakketjes mee te nemen. Deze zijn all-inclusive. Klik hier voor het informatieboekje.

Berekenen zelf de kosten voor opvang

Met onze contractenwijzer kan je zelf berekeken wat kinderopvang bij Floreokids Oegstgeest je gaat kosten
Door onze verschillende contract mogelijkheden betaalt u nooit teveel

De beloftes van Floreokids Oegstgeest

Flexibel plannen door opvang op maat

Wij hebben zeer ruime openingstijden en bieden een unieke opvangformule. Op de afgesproken opvangdagen kan je zelf de opvangtijden bepalen. ECHT WAAR! Dat kan elke week anders zijn of geen opvang als je bijvoorbeeld lekker op vakantie gaat.

Lagere rekening door betaling per uur

Bij Floreokids Oegstgeest betaal je per minuut en niet per dagdeel! Als je bijvoorbeeld om 16:00 je kind ophaalt dan hoeft je niet standaard tot 18:00 te betalen. Hierdoor bespaar je elke dag per kind een hoop geld en dat komt terug in een veel lagere maandfactuur.

Huiselijk en betrokken

We hebben onze locaties huiselijk en gezellig ingericht zodat de kinderen zich echt thuis voelen (geen schools karakter). We zorgen voor een rustige sfeer waar ieder kind zichzelf kan zijn en er volop ruimte is voor ontwikkeling. Daar doen we alles voor.

Opvang

Wij bieden buiten reguliere kinderopvang in ons kinderdagverblijf ook buitenschoolse, voorschoolse en tussenschoolse opvang. De opvang van Floreokids Oegstgeest richt zich op kinderen van 0 tot 4 jaar, waarbij wij voor elke leeftijd specifieke opvang bieden.

Kinderdagverblijf

Meer informatie

Peuterprogramma

Meer informatie

Mogen wij je onze unieke locaties laten zien?

We zijn trots op onze kinderopvang locaties en we geven je graag een rondleiding over onze locaties