Locaties

Locaties van Floreokids Oegstgeest

De drie eigen locaties van Floreokids OegstgeestJe bent van harte welkom
Als u kennis wil maken met 1 van onze locaties,dan kunt u altijd vrijblijvend een rondleiding plannen wanneer het u uit komt.

Vrijblijvende rondleiding plannen

Leidsters gaan zeer persoonlijk te werk. Weten alles omtrent het kind en hebben in moeilijke periode, zoals bij ons met langdurige ziekte, ook oprechte interesse in thuissituatie. Zijn altijd bereid te helpen waar nodig.

Wij zijn onwijs blij dat we de switch naar jullie hebben gemaakt. We zijn erg tevreden over het contact en de manier waarop jullie met ons dochtertje omgaan! Het is super om te zien dat zij het zo naar haar zin heeft bij jullie!

De leidsters hebben altijd tijd om even te luisteren en persoonlijke aandacht te geven. Ook geven ze de kinderen ook de aandacht die ze nodig hebben. Echt lieve schatten!!Wat ik heel prettig vind van Floreokids Oegstgeest is de kleinschaligheid en de betrokkenheid. Als ik bel naar de opvang weet vrijwel elke leidster meteen wie ze aan de telefoon hebben terwijl ons dochtertje daar maar 1 dag per week komt.Vooral de flexibiliteit in opvanguren is fantastisch! En allemaal heel betrokken en vriendelijke leidsters. Voelt vertrouwd.
Onze kinderen gaan al vanaf dat ze baby zijn naar Floreokids Oegstgeest en nu alweer naar de BSO. Ik ben uitermate tevreden over de opvang. Er word veel aangeboden bij de BSO. Super tevreden. Super team.