Rondleiding

Vrijblijvende rondleiding

We zijn trots op onze locaties en geven u graag een vrijblijvende rondleiding.

Tijdens deze rondleiding laten we onze locatie zien, hoe we werken en stellen we je voor aan onze pedagogisch medewerksters. Een rondleiding is altijd vrijblijvend, en kosteloos. We beantwoorden tijdens de rondleiding graag al uw vragen.


Onze beloftes

Flexibel plannen door opvang op maat
Lagere rekening door betaling per uur
Huiselijk en betrokken

Onze locaties

Poelkids

T: 071-5652965
poelkids@floreokids.nl

Kids & Ko

T: 071-5153077
kidsenko@floreokids.nl

Kids World

M: 06-48067753
kidsworld@floreokids.nl

Leidsters gaan zeer persoonlijk te werk. Weten alles omtrent het kind en hebben in moeilijke periode, zoals bij ons met langdurige ziekte, ook oprechte interesse in thuissituatie. Zijn altijd bereid te helpen waar nodig.

We waren erg te spreken over de rondleiding en de leidsters kwamen zeer kundig over. De flexibele contractvorm is ook precies wat we nodig hebben. Wij zijn overtuigd!


De leidsters hebben altijd tijd om even te luisteren en persoonlijke aandacht te geven. Ook geven ze de kinderen ook de aandacht die ze nodig hebben. Echt lieve schatten!!Wat ik heel prettig vind van Floreokids Oegstgeest is de kleinschaligheid en de betrokkenheid. Als ik bel naar Bladel weet vrijwel elke leidster meteen wie ze aan de telefoon hebben terwijl ons dochtertje daar maar 1 dag per week komt.Heel hartelijk bedankt voor de goede zorgen.


Onze kinderen gaan al vanaf dat ze baby zijn naar Floreokids Oegstgeest en nu alweer naar de BSO. Ik ben uitermate tevreden over de opvang. Er word veel aangeboden bij de BSO, koken, musical, breakdance, zelfs clicksport waar anders onze kinderen niet heen konden gaan. Super tevreden. Super team.