Kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf bij Kinderopvang Floreokids Oegstgeest

De kinderdagverblijven van Kinderopvang Floreokids Oegstgeest richten zich op kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. In deze 4 jaar ontwikkelen kinderen zich motorisch, cognitief en sociaal ontzettend snel. De pedagogisch medewerkers spelen goed in op deze ontwikkeling en houden rekening met de leeftijd en behoefte van het individuele kind.

Dagopvang voor baby's

Baby's hebben veel rust nodig, daarom verblijven zij in een apart lokaal speciaal ingericht op de behoeftes van een baby. De lokalen zijn rustig en ruim. De baby's kunnen in een box of op een kleed spelen of ontspannen, ze kunnen zich in de ruimte leren voortbewegen of rustig slapen in de slaapkamer. Naast deze bezigheden stimuleren wij de ontwikkeling van de allerkleinsten door het zingen van liedjes, voorlezen, bewegingsspelletjes en indien mogelijk ook met creatieve activiteiten. En natuurlijk is er alle ruimte voor knuffelmomenten.


Dagopvang voor dreumessen

De dreumessen verblijven in dezelfde ruimte als de baby's. Zij kunnen spelenderwijs de wereld ontdekken en worden hierin volop begeleid. Dansen, zingen en lekker samen spelen. Daarnaast zijn er voldoende rustmomenten. Wat wil een kind nog meer?


Dagopvang voor peuters

Rond hun 2de verjaardag mogen de kinderen meedraaien in het peuterspeelzaalprogramma. Tijdens dit programma worden er veel verschillende activiteiten met de kinderen gedaan. Knutselen, kringgesprekjes, zingen, voorlezen, buitenspelen, enz. Alles om uw kind met plezier op te laten groeien.


Dagopvang voor 3+ groep

Voor 3-jarigen wordt er regelmatig een 3+ programma gedraaid. De activiteiten in dit programma zijn een voorbereiding op de basisschool. Spelletjes en materialen worden hierop speciaal uitgezocht. Zo wordt er aan de ontwikkelingsbehoefte van uw kind voldaan. En uw kind voelt zich groot en speciaal!

Onze beloftes

Flexibel plannen door opvang op maat
Lagere rekening door betaling per uur
Huiselijk en betrokken

Onze opvangvormen
Kinderdagverblijf
Peuterprogramma
BSO

Super fijn bij Kinderopvang Floreokids Oegstgeest

"Vind het super fijn bij Floreokids Oegstgeest. De kinderen zijn in hele goede handen. Gezellig, leuk.
En het belangrijkste de kindjes hebben het ook super naar hun zin dat zie je aan alles."