Buitenschoolse opvang

Buitenschoolse opvang (BSO) van Floreokids Oegstgeest

Floreokids Oegstgeest staat voor veilig opgroeien in onze moderne maatschappij. Normen en waarden staan bij ons hoog in het vaandel, het aanleren van vaardigheden staat bij ons centraal. Een kind dat zich veilig en geborgen voelt en kan spelen, ontwikkelt zich als vanzelf. Een kind dat daarentegen uitgedaagd en begeleid wordt, ontwikkelt zich gericht. Wij helpen uw kind zich te ontwikkelen. We bieden veiligheid en geborgenheid om zich thuis te voelen en dagen het kind uit om verder te komen.Voor de BSO-ers vindt er bijna iedere dag een speciale activiteit plaats. Deze activiteiten hebben één of meerdere van de volgende karakters:
  • Sport;
  • Spel;
  • Creatief;
  • Educatief.
Denk bijvoorbeeld aan spoorzoekertje, boswandelingen, champignons kweken, schilderijen maken, blokfluitles, toneelstukjes maken en schminken. Wij proberen iedere dag een andere activiteit te organiseren, waardoor het voor de kinderen uitdagend blijft. Zo blijven zij met veel plezier naar de opvang komen!

Uiteraard zijn er ook voldoende rust momenten. We kijken naar wat uw kind nodig heeft en passen zijn/haar dagactiviteit daar op aan.

De kinderen worden opgehaald op het moment dat de scholen uit zijn. Dit kan per school verschillen maar ook per dag. Op woensdag en vrijdag zijn sommige scholen om 12:00 uit. Tijdens de schoolvakanties worden regelmatig uitstapjes gedaan. Dat is super gezellig en de kinderen hebben het enorm naar hun zin. Om het voor iedereen toegankelijk te maken, zijn de uitstapjes gratis.

Onze beloftes

Flexibel plannen door opvang op maat
Lagere rekening door betaling per uur
Huiselijk en betrokken

Onze opvangvormen
Kinderdagverblijf
Peuterprogramma
BSO

Ik ben uitermate tevreden

"Onze kinderen gaan al vanaf dat ze baby zijn naar Floreokids Oegstgeest en nu alweer naar de BSO. Ik ben uitermate tevreden over de opvang. Er word veel aangeboden bij de BSO. Super tevreden. Super team."